Beşçatak İlkokulu
Beşçatak Köyü Malazgirt / MUŞ

VİZYON

Okuyan, okuduğunu anlayan ve anladığını anlatabilen, problem çözme ve soru sorma yeteneği gelişmiş, bilgiye ulaşma yollarının ve öğrenmenin öğrenildiği, çevreye karşı duyarlı ve temiz, sürekli gelişim içinde olan, öğrenci, öğretmen ve tüm çalışanların okulda bulunmaktan zevk aldığı, çok okuyan bir okul olmak.

MİSYON

İlköğretim çağındaki çocukların ilgi ve yeteneklerini geliştirerek hayata ve üst öğretime hazırlamak için, öğrenci merkezli, çağdaş ve bilimsel eğitim yöntem ve teknikleriyle, demokratik ve katılımcı bir yönetim ve sevgi temelli bir eğitim anlayışıyla, ilköğretimin gerektirdiği bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, öğrenci psikolojisini bozmadan sanatla, sporla, sosyal aktivitelerle zenginleştirilmiş bir eğitim yapmak.

Öğretim Şekli :İkili öğretim yapılıyor

İkili öğretim yapılıyor

12.40 - 17.30

Soba ile ısınıyor.

Muş il merkezine 140 km, Malazgirt ilçesine 7 km mesafede bulunmaktadır.

Köy